Sernik Czekoladowy
Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę baker ' s, śmietanę do bicia, serek philadelphia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chocolate Chunk Candy Cane Cheesecake, Miętowe Czekoladowe Batoniki Sernikowe, oraz Gorzka Czekolada Sernik Pieczony Płatki Owsiane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Wymieszaj okruchy i masło; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Beat ser i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodaj jajka, po 1 na raz, bijąc na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Chop 8 oz. czekoladę; wymieszać z cieście.
Piec 45 do 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni poluzować ciasto. Całkowicie fajne.
W międzyczasie, przynieść śmietanę tylko gotować w małym rondlu na małym ogniu. Pozostałą czekoladę posiekać.
Dodać czekoladę; mieszać aż do całkowitego rozpuszczenia. Lekko schłodzić.
Polej sernik czekoladą. Przechowywać w lodówce 3 godziny.
Zdjąć Brzeg patelni przed podaniem sernika.