Sernik Crème de Menthe

Sernik Crème de Menthe
Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 5G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czekolada i miętówki, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Crème De Menthe, Sernik Créme de Menthe, oraz Ciasteczka sernikowe Creme de Menthe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 149°. w średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij w dolnych i górnych stronach ungreased 9-calowy springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PiekarnikPiekarnik
2
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać w 3/4 szklanki śmietany do ubijania i crme de menthe, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
JajkoJajko
4
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec w 149°. przez 60 do 70 minut lub aż krawędzie są ustawione, ale centrum nadal lekko jiggles po delikatnym wstrząśnięciu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić sernik do piekarnika na 30 minut lub do momentu ustawienia środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Sernik wyjąć z piekarnika. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Tuż przed podaniem, ostrożnie uruchomić nóż wokół boków patelni poluzować; usunąć boki patelni. W małej miseczce ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania i cukru pudru, aż uformują się sztywne szczyty. Rura lub łyżka bitą śmietaną wokół krawędzi sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PatelniaPatelnia
9
Udekoruj posiekanymi miętami. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn