Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 5G białka, oraz 33g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czekolada i miętówki, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Sernik Crème De Menthe, Sernik Créme de Menthe, oraz Ciasteczka sernikowe Creme de Menthe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 149°. w średniej misce, połączyć składniki skórki; dobrze wymieszać. Naciśnij w dolnych i górnych stronach ungreased 9-calowy springform pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Winegret Z Wermutu
Piekarnik
2
Beat serek w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszysty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Winegret Z Wermutu
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Wymieszać w 3/4 szklanki śmietany do ubijania i crme de menthe, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Jajko
4
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w 149°. przez 60 do 70 minut lub aż krawędzie są ustawione, ale centrum nadal lekko jiggles po delikatnym wstrząśnięciu. Wyłącz piekarnik; otwórz drzwi piekarnika co najmniej 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Odstawić sernik do piekarnika na 30 minut lub do momentu ustawienia środka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Sernik wyjąć z piekarnika. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
8
Tuż przed podaniem, ostrożnie uruchomić nóż wokół boków patelni poluzować; usunąć boki patelni. W małej miseczce ubić 1/2 szklanki śmietany do ubijania i cukru pudru, aż uformują się sztywne szczyty. Rura lub łyżka bitą śmietaną wokół krawędzi sernika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Do Bicia
Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż
Winegret Z Wermutu
Patelnia
9
Udekoruj posiekanymi miętami. Przechowywać w lodówce.