Przepis Ají (Kolumbijska Salsa pomidorowo-cebulowa) może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 3 minuty. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 20 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście kolendry, Chili Jalapeno, szalotki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Patacones Con Hogao (smażone plantany w stylu kolumbijskim z sosem pomidorowo-cebulowym), KOLUMBIJSKI SOS POMIDOROWO-CEBULOWY (HOGAO), oraz Kolumbijski gulasz z kurczaka z ziemniakami, pomidorem i cebulą.
Instrukcje
1
Połączyć pomidory, szalotki, kolendra, i chili w małej misce. Obficie przyprawić solą i odstawić na 2 minuty, aż sól się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Stoltz Organic Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.