Ser, zioła i suszone na słońcu pomidory phyllo Rolls
Ser, zioła i suszone na słońcu pomidory phyllo Rolls wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 35 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 160 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Jeśli masz jajko, ciasto filo, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Ser, zioła i suszone na słońcu pomidory phyllo Rolls, Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Jajko ubić w średniej misce do uzyskania piany.
Wymieszać wszystkie sery, pomidory, tymianek, majeranek i pieprz. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do użycia, do 1 dnia.
Stos arkuszy phyllo. Używając ostrego noża lub nożyc, tnij arkusze na pół wzdłuż, tworząc szesnaście pasków ciasta o szerokości od 5 do 6 cali.
Umieść 1 pasek na powierzchni roboczej (zachowaj pozostałe paski pokryte folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu).
Umieść 1 czubatą łyżkę nadzienia serowego w środku paska, 1 cal od 1 krótkiej krawędzi ciasta. Kształt wypełniający 3-calową kłodę, równolegle do krótkiej krawędzi. Złożyć krótką krawędź, następnie boki ciasta, nad nadzieniem. Kontynuuj zwijanie, całkowicie zamykając wypełnienie.
Posmarować olejem; umieścić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi paskami Filo i nadzieniem. Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Bułki piec, aż nadzienie się rozgrzeje i ciasto będzie złociste, około 18 minut.
Przełożyć na talerz; podawać na gorąco.