Ser Pimiento na żyta marmurkowego

Ser Pimiento na żyta marmurkowego
Ser Pimiento na żytnim Marmurku wymaga ok. 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16 i kosztuje 72 centów za porcję. Ta przyprawa ma 159 kalorii, 8G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz marmurkowy chleb żytni, cebulę, ser śmietankowy o mniejszej zawartości tłuszczu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Pimiento Mac and Cheese, oraz Hot Tex Mex Pimiento Dip Serowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 7 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
1/4 szklanki sera pimiento rozprowadzić na 16 kromkach chleba. Top z pozostałych kromek chleba. Pozostały ser pimiento przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
3
Uwaga: zwiększyć ciepło w ser pimiento dodając do 1 (4-uncja) puszka marynowanych papryczek jalapeo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PimentoSer Pimento
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn