Sell your Soul to the Devil Eggs
Sprzedaj duszę diabłu jajka mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka kremowy sos sałatkowy, musztarda, cebula w proszku, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Jaja Lil ' Devil, Nie Takie diabelskie jajka, oraz Huevos Diablo {Diabelskie Jaja} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jajka w rondlu w jednej warstwie z wystarczającą ilością wody, aby pokryć o 1 cal. Przykryć rondel i doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wyjmij z ognia i pozostaw jaja w gorącej wodzie na 15 minut.
Wylać gorącą wodę, następnie schłodzić jajka pod zimną bieżącą wodą. Obrać po wystygnięciu.
Jajka dokładnie osuszyć papierowymi ręcznikami i pokroić na pół wzdłuż.
Wyjąć żółtka i umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem i wymieszać z cukrem, solą, cebulą w proszku, czosnkiem w proszku i białym pieprzem.
Dodać musztardę, majonez, sos sałatkowy, i ocet, jeden na raz, mieszając do włączenia każdego składnika przed dodaniem następnego.
Usypać czubatą łyżeczkę mieszanki żółtkowej w zagłębieniu każdej połowy jajka i posypać papryką.