Seler Kokosowy

Seler Kokosowy
Seler kokosowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 160 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło migdałowe, jagody, kokos i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą, Makaron orzechowy z chrupiącym selerem i liśćmi selera, oraz Wołowina doniczkowa i korzeń selera z selerem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Żeberka selera wypełnić masłem orzechowym lub migdałowym; posypać kokosem i jagodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia29
Magazyn