Seafood Sushi Wraps
Przepis owoce morza sushi okłady może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w około 1 godzina i 35 minut. Ta przystawka ma 67 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka marchwi, ryżu sushi, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Okłady Z Sałaty Z Owoców Morza, Chirashi Sushi Cake I Temari Sushi, oraz Deconstructed Sushi (Chirashi Sushi) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2-quart nonstick rondel, podgrzać ryż i wodę do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować 15 do 20 minut lub aż cała woda zostanie wchłonięta i ryż jest miękki. W międzyczasie umieść patelnię 15x10 cali z bokami w zamrażarce, aby schłodzić.
Mżawka ocet ryżowy nad ryżem podczas podnoszenia i puszystego ryżu; rozłóż ryż w schłodzonej patelni.
Umieść w zamrażalniku na 5 minut, aby całkowicie ostygnąć.
Na powierzchni roboczej umieścić 1 roll-up z krótkimi bokami na górze i na dole.
2 łyżki serka rozprowadzić na całej powierzchni roll-upu.
Rozprowadź 3/4 szklanki schłodzonego ryżu na twarogu, pozostawiając 1 1/2 cala górnej krótkiej krawędzi bez ryżu. Zaczynając 1 cal od dolnej krótkiej krawędzi, ułóż wąski rząd marchwi, rząd papryki i rząd krabów poprzecznie nad ryżem. Nad mięsem krabowym umieść 2 połówki cebuli, na przemian końce, tak aby z każdej strony był jeden zielony koniec i jeden biały koniec. Wcisnąć wszystkie warstwy do ryżu.
Przynieś dolną krawędź roll-up nad nadzieniami do górnej krawędzi ryżu; pociągnij dolną krawędź roll-up z powrotem w kierunku dołu, skrobanie ryżu w rolce i nadzienia, aby uzyskać mocną rolkę (upewnij się, że nie ma przestrzeni powietrznej).
Zwiń, pozwalając serowi twarogowemu zapieczętować bułkę. Owiń w folię. Powtórz z pozostałymi składnikami, tworząc 2 kolejne rolki. Rolki w lodówce 1 godzinę.
Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki sosu do zanurzania. Aby służyć, przyciąć końce każdej rolki; pokroić każdą rolkę na 8 plastrów.
Podawać z sosem zanurzeniowym.