Schłodzona zupa kukurydziana z bazylią, awokado i Krabem
Schłodzona zupa kukurydziana z bazylią, awokado i Krabem to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 166 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ziarna kukurydzy, mielony pieprz, skrobia kukurydziana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Schłodzona zupa kukurydziana z bazylią, awokado i Krabem, Biszkopt krabowy z awokado, pomidorem i kukurydzą, oraz Schłodzona Bisque Z Groszku Słodkiego Z Krabem Dungeness I Miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć bulion i skrobię kukurydzianą, mieszając trzepaczką.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj cebulę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund. Wymieszać mieszankę bulionu, kukurydzę, sól i pieprz; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować 10 minut, często mieszając (nie gotować).
Wlać mieszaninę puree kukurydzianego do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną kukurydzy. Mieszankę kukurydzy przecedzić przez sito do dużej miski; wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z mlekiem i pół na pół; dokładnie schłodzić.