Sałatka Ziemniaczana Z Wędzonym Pstrągiem Na Ciepło
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przystawki? Sałatka ziemniaczana z wędzonym pstrągiem na ciepło może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 189 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pstrąga, ocet z białego wina, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z ziemniaków i wędzonego pstrąga, Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem, oraz Ciepła sałatka z białej fasoli z wędzonym pstrągiem.
Instrukcje
Ziemniaki podgrzać do wrzenia w wystarczająco lekko osolonej wodzie, aby przykryć. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ziemniaki czują się miękkie, gdy poked z szaszłykiem.
W międzyczasie, w dużej misce, ubij razem wermut, szalotki, ocet, sok z cytryny, i oliwa z oliwek. Wymieszać z chrzanem i pietruszką. Złożyć w gorących ziemniaków i pstrąga.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Może być wykonane do 2 dni wcześniej.