Sałatka ziemniaczana pieczona z sosem musztardowym

Sałatka ziemniaczana pieczona z sosem musztardowym
Pieczona Sałatka ziemniaczana z sosem musztardowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Vidalię, miód, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Sałatka z pieczonych ziemniaków i szparagów z soczewicy z pikantnym sosem musztardowo-cytrynowym, Sałatka z pieczonych słodkich ziemniaków i rukoli z kurkumą miód musztarda jogurt Dressing + myśli o miłości własnej, oraz Sałatka ziemniaczana z sosem jogurtowo-musztardowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć pierwsze 4 składniki w dużej misce; wrzucić do herbu. Ułóż ziemniaki w jednej warstwie na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
3
Piec w 400 przez 40 minut lub aż ziemniaki będą miękkie, mieszając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść ziemniaki do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżkę kapieli na patelni; odstawić boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; gotować 15 minut lub aż złoty kolor i karmelizowane, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodać czosnek do patelni; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać mieszankę cebuli i boczek do ziemniaków; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
CebulaCebula
10
Odstawić na 15 minut.
11
Połączyć musztardę, majonez, miód i ocet w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
12
Dodać mieszaninę musztardy i pietruszki do mieszaniny ziemniaków; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
ZiemniakZiemniak
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn