Sałatka ze świeżej kukurydzy-kolendra jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz Jalapeno, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów Ze Świeżą Kolendrą, Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Pomidorów Ze Świeżą Kolendrą, oraz Sałatka ze słodkiej kukurydzy i pomidorów ze świeżą kolendrą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 5 składników.
2
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru