Sałatka Ze Słonych Steków

Sałatka Ze Słonych Steków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pikantnej sałatki Stekowej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 450 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś żurawinę, cebulę, pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Stek Z Flanki Na Słodko I Słono, Pikantny Marynowany Stek Z Flanki, oraz Pikantny Powolny Kuchenka Okrągły Stek dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, połączyć 1 łyżka brązowego cukru, sól, cynamon, cayenne i pieprz. Przetrzyj obie strony steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PieprzPieprz
StekStek
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pędzel z 1/4 szklanki vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
3
Umieść stek na patelni z brojlerami. Broil 4 w. od ciepła 5-6 minut z każdej strony lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr powinien czytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć cebulę na maśle przez 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj pozostały brązowy cukier; gotować i mieszać na średnim ogniu przez 5-10 minut lub aż cebula jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CebulaCebula
6
Stek pokroić na cienkie plasterki. W dużej misce połącz zieleninę, żurawinę, ser pleśniowy, cebulę i wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser PleśniowySer Pleśniowy
żurawinażurawina
ZieloniZieloni
ZiarnaZiarna
CebulaCebula
StekStek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Skropić pozostałym winegretem; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn