Sałatka ze szparagami i czarną fasolą
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka ze szparagami i czarną fasolą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Ze Szparagami Z Czarnej Fasoli, Sałatka Ze Szparagami Z Czarnej Fasoli, oraz Kurczak Szparagowy W Sosie Z Czarnej Fasoli podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku, przynieś 1. wody do wrzenia.
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3-4 minuty lub do momentu, aż będą kruche.
Odcedzić i natychmiast umieścić szparagi w lodowatej wodzie.
W dużej misce wymieszać szparagi, fasolę, czerwoną paprykę, cebulę i natkę pietruszki. W małej misce ubić olej, sok z limonki, sól i pieprz.
Zalać warzywami i wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.