Sałatka z grillowanego steku może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 13g tłuszczu i w sumie 380 kalorii. Za 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, pieczoną paprykę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 67%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak GRILLOWANA SAŁATKA ZE STEKÓW PORTOBELLO Z AWOKADO, LIMONKĄ I GRILLOWANĄ KUKURYDZĄ, Sałatka ze steków z grilla z serem pleśniowym + grillowane Winogrona, oraz Sałatka Ze Steków Z Grilla.
Instrukcje
1
Połącz sól, czosnek w proszku i pieprz; natrzyj stek. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym;używając szczypiec z długą rączką, natrzyj ruszt grillowy, aby lekko pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Olej Do Smażenia
Pieprz
Stek
Sól
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Kasztany Wodne, Julienne
Szczypce
2
Grilluj stek pod przykryciem na średnim ogniu przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądane wysmażenie (w przypadku średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Kasztany Wodne, Julienne
3
Plastry cebuli ułożyć na podwójnej grubości wytrzymałej folii (około 12 cali. kwadrat). Złóż folię wokół cebuli i szczelnie zamknij. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 16-20 minut lub do miękkości cebuli. Ostrożnie otwórz folię, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Folia Aluminiowa
4
Odstaw stek na 5 minut. Tymczasem w dużej misce połącz warzywa, fasolę, czerwoną paprykę i grillowaną cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Czerwona
Zieloni
Fasola
Cebula
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
W małej misce wymieszaj ocet, bazylię, olej i musztardę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda
Ocet
Bazylia
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
6
Wlać 1/4 szklanki na sałatkę; wrzucić do pokrycia. Podziel na cztery talerze sałatkowe. Pokrój stek z boku na ziarno; ułóż na sałatkach.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Vie di Romans Chardonnay z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Vie di Romans Chardonnay
Wytrawne wino wykonane w 100% z winogron Chardonnay.