Need a danie główne bezglutenowe? Stek Sałatka (Sałatka Ranen) może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 553 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, sos worcestershire, pieprz mielony, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest doskonałe. Spróbuj Sałatka Ze Stekiem (Sałatka Ranen), Duża Sałatka Ze Stekiem, oraz Duża Sałatka Ze Stekiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów. Steki Broil przez 3 do 5 minut na stronę, lub do pożądanej doneness. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.