Sałatka z ziemniaków, włoskiej kiełbasy i rukoli

Sałatka z ziemniaków, włoskiej kiełbasy i rukoli
Sałatka z ziemniaków, włoskiej kiełbasy i rukoli może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 592 kalorie, 20g białka, oraz 50 g tłuszczu. Jeśli masz rukolę, ziemniaki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Fusilli z włoską kiełbasą i rukolą, Łatwa włoska kiełbasa Bolognese z krewetkami i rukolą, oraz Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę moczyć w zimnej wodzie na pokrycie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WodaWoda
2
Odcedzić i osuszyć.
3
Tymczasem przykryć ziemniaki osoloną zimną wodą o 2 cale w ciężkim rondlu 3-quart i gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż po prostu miękkie, 15 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odcedzić w durszlaku i lekko ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Podczas gdy ziemniaki są Gotowanie, kłuć kiełbaski raz lub dwa razy widelcem, a następnie gotować w 1 łyżka oleju w dużej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Gdy kiełbaski są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić po przekątnej na kawałki 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
7
Wymieszać ocet i sól w dużej misce, aż sól się rozpuści. Gdy ziemniaki są na tyle chłodne, że można sobie z nimi poradzić (ale wciąż ciepłe), obrać i pokroić w 1-calową kostkę, dodając do octu jako pokrojone, i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
OcetOcet
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodaj cebulę, kiełbaski, pieczoną paprykę, rukolę, pozostałe 3 łyżki oleju, sól i pieprz do smaku ziemniaków i dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
KiełbasaKiełbasa
RukolaRukola
PaprykaPapryka
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn