Sałatka z tuńczyka śródziemnomorskiego to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, kapary, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Korzyści zdrowotne tuńczyka: śródziemnomorska Sałatka Antipasto Tunan, Sałatka Z Tuńczykiem Śródziemnomorskim, oraz Sałatka Z Tuńczykiem Śródziemnomorskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyciąć bardzo cienki plasterek od spodu każdego pomidora, aby stał prosto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
2
Pokrój cienki plasterek z wierzchu każdego pomidora; miąższ pomidorowy wyjmij, pozostawiając skorupkę pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
3
Usuń nasiona z miąższu pomidora; posiekaj tyle miąższu pomidora, aby odmierzyć 1 szklankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Nasiona
4
W średniej misce, wrzucić posiekany pomidor, tuńczyk, fasola, posiekana pietruszka, kapary, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.