Sałatka z rukolą, pomarańczami, pestkami granatu i kozim serem
Sałatka z rukoli, pomarańczy, pestek granatu i koziego sera to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, mielonego pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z rukoli z granatem, awokado i kozim serem, Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Winegretem Z Granatu, oraz Granat Kozi Ser Kandyzowany Pekan Rukola Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij pierwsze 5 składników w misce, aby zmiksować. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej i przerobić przed użyciem.)
Odetnij skórkę i biały pestkę z pomarańczy.
Pomarańcze pokroić w 1/4-do 1/2-cala-grube rundy.
Każdą rundę pokroić w ćwiartki.
Przenieść kawałki pomarańczy do dużej miski.
Dodaj pozostałe składniki i wrzucić do połączenia. Wrzucić sałatkę z wystarczającą ilością dressing płaszcz i służyć.