Sałatka z kuskusem to wegańskie przepis z 7 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Jeśli masz perski ogórek, sok z cytryny, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 31%. Spróbuj Ryba z sałatką kuskus przepis (omega 3 i kuskus), Dragon Salad-Letnia Sałatka Z Kuskusem, oraz Sałatka Z Kuskusem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić 1/3 szklanki wody do wrzenia w gorącym garnku. Wymieszać z kuskusem i szczyptą soli, przykryć i wyłączyć zasilanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Pozostaw go w spokoju, aż woda zostanie wchłonięta, co najmniej 5 minut. Puch z widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
3
Gdy kuskus gotuje się na parze, mieszaj pesto, sok z cytryny i skórkę z cytryny, jeśli chcesz, w szerokiej, płytkiej misce. Doprawić pieprzem. Wrzucić pomidory i ogórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Ogórek
Kuskus
Pomidor
Pieprz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny