Sałatka z kopru włoskiego i endywii z różanym winegretem
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z kopru włoskiego i endywii z różanym winegretem może być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 294 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku z pomarańczy, kopru włoskiego, duńskiego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie nie jest tak wybitny. Sałatka z kopru włoskiego i endywii z różanym winegretem, Sałatka Z Endywii I Selera Z Winegretem Z Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego i endywii z winegretem pomarańczowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Połącz koper włoski, endywia i zarezerwowane liście kopru włoskiego w dużej misce do mieszania. W osobnej misce, ubij razem wino, sok z cytrusów, cukier, szalotka, sól, pieprz i olej do połączenia. Wrzucić koper włoski i endywia z sosem. Wrzucić w tosty połówki orzecha włoskiego i pokruszony ser pleśniowy i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzecha Włoskiego
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Endive
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
8 (U-12) Krewetek
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala