Sałatka Z Karczochów Z Sercami I Kalamata Oliwa Vinaigrette Przepis

Sałatka Z Karczochów Z Sercami I Kalamata Oliwa Vinaigrette Przepis
Chard Sałatka z karczochami serca i Kalamatan Oliwa vinaigrette przepis może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 555 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Mieszanka soku z cytryny, koszerna sól i pieprz, ocet balsamiczny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka ziemniaczana z kaparami, oliwkami Kalamatan i karczochami, Sałatka makaronowa z pieczoną papryką, mozzarellą, karczochami, oliwkami Kalamatan i bazylią, oraz Sałatka z tunanem i karczochami na oliwkowym chlebie Kalamatan z serem Provolone i świeżymi ziołami i czosnkiem Aioli.

Instrukcje

1
W szerokim rondlu, połączyć 2 szklanki wody i octu i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu.Podczas podgrzewania wody przygotuj karczochy: przyciąć łodygi do około 1 cala. Za pomocą dużego ząbkowanego noża odetnij górną jedną trzecią każdego karczocha. Użyj noża do parowania, aby odciąć wszelkie pozostałe ostre końcówki z zewnętrznych liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Dodać karczochy do wrzącej wody. Zmniejszyć ogień do medium, przykryć i gotować do miękkości przez całą drogę, 30-45 protokół. Włóż końcówkę noża do parkowania przez trzpień do serca, aby sprawdzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Odcedzić i ostudzić. Wyciągnij liście z każdego karczocha i zjedz na nich przekąskę lub Zachowaj na później. Odrzuć futrzany dławik, używając czubka łyżeczki, aby zeskrobać go z serc i odciąć wszelkie twarde części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
4
Oczyszczone serca pokroić w plasterki. Zestaw aside.In blender lub robot kuchenny, połączyć oliwki i sok z cytryny i pulse do przecieru lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek i proces, aż gładka, aby vinaigrette. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
6
Wyciąć łodygi z liści chard.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
7
Pokrój łodygi na wąskie paski i grubo posiekaj liście, zachowując łodygi i liście osobno. Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać łodygi chard i szczyptę soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 2 protokół.Za pomocą łyżki szczelinowej, przenieść do ręczników papierowych do odsączenia, zastrzegając olej na patelni. Powrót patelni na średnim ogniu (dodać więcej oleju, jeśli patelnia wydaje się sucha), dodać liście chard, i gotować, mieszając, tylko do zwiędnięcia, o 2 protokół. Za pomocą szczypiec lub łyżki szczelinowej przenieś liście do miski, zachowując olej na patelni.Przywrócić patelnię do średnio wysokiego ciepła (dodać więcej oleju, jeśli patelnia wydaje się sucha). Gdy olej jest gorący, dodać kawałki karczocha w jednej warstwie i gotować, obracając raz, aż złoty kolor z obu stron, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia briefly.To zebrać, dodać łodygi chard i rodzynki do liści chard, wlać vinaigrette (może nie trzeba wszystkiego), i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Przełożyć na talerz. Rozsypać karczochy na wierzchu, dodać kilka zmielonych pieprzu i skórki cytrynowej, i podawać na ciepło z pozostałym sosem na boku.Wypróbuj te wegetariańskie przepisy chard Na Food Republic: szwajcarski Chard Oshitashi przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
10
John Besh ' s Mussel & Swiss Chard Soup Recipe
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
11
Cannelloni Z Szwajcarskim Chard I Świeżego Sera Koziego Przepis
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
CannelloniCannelloni
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia49
Magazyn