Sałatka z kapusty w stylu japońskim może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 133 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka cukru, soli, oleju sezamowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Kapusta Peklowana Po Japońsku, Sałatka Z Kapusty Japońskiej, oraz Sałatka Ziemniaczana Po Japońsku.
Instrukcje
1
Wymieszać olej sezamowy, ocet, czosnek, imbir, cukier, sól i pieprz w małej misce, aż cukier się rozpuści. Wrzucić kapustę, zieloną cebulę, migdały, i nasiona sezamu w dużej misce z sosem, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)