Sałatka Z Jabłkami

Sałatka Z Jabłkami
Sałatka z jabłkami to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 6G tłuszczu i w sumie 80 kalorii. Za 42 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ziarna słonecznika, rozdartą rzymską, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Sałatka Jabłkowo-Orzechowa, Sałatka Z Grillowanym Jabłkiem, oraz Sałatka z brokułami i jabłkami.

Instrukcje

1
W słoiku z obcisłą pokrywką połącz pierwsze dziewięć składników; dobrze wstrząśnij. W salaterce połącz Rzym, jabłko, cebulę i słonecznik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
RomaineRomaine
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj dressing i wrzuć do płaszcza.
3
Odstaw na 30 minut.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn