Sałatka z gruszek, sera pleśniowego i orzechów włoskich z wędzonym indykiem
Gruszka, ser pleśniowy i sałatka z orzechów włoskich z wędzonym indykiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 557 kalorii, 87g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 6,19 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz paski piersi indyka, sól, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gruszka Ser Pleśniowy Sałatka Orzechowa Posiłek Na Wynos, Sałatka z gruszek, daktyli i orzechów włoskich z serem pleśniowym, oraz Sałatka z gruszek, orzechów włoskich i sera pleśniowego z winegretem żurawinowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce i wymieszaj trzepaczką.
Dodaj indyka, winogrona, seler i gruszki, rzucając dobrze płaszcz. Ułóż 1 szklankę zieleni na każdym z 4 talerzy; podziel mieszaninę winogron równomiernie na zielenie.
Posypać każdą porcję 1 łyżką sera i 1 1/2 łyżeczki orzechów włoskich.