Sałatka z grillowanego mięsa i ziemniaków
Sałatka z grillowanego mięsa i ziemniaków to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 25. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 44 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz stek z polędwicy wołowej, 1/2 szklanki Kraft pikantny włoski dressing, pomidor, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów, Ciepła sałatka z grillowanymi ziemniakami, oraz Mała Liga mięso i ziemniaki.
Instrukcje
Wlać 1/4 szklanki dressing na stek w płytkim naczyniu; włączyć równomiernie płaszcz obie strony stek. Przechowywać w lodówce 3 godziny marynować.
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Umieść ziemniaki na środku dużego arkusza folii o dużej wytrzymałości. Podnieś boki folii.
Mżawka pozostała sos na ziemniaki. Złożyć, aby pakiet.
Wyjąć stek z marynaty; wyrzucić marynatę.
Stek z grilla i paczka ziemniaków 8 min. z każdej strony lub aż stek będzie średni doneness (160F) i ziemniaki są miękkie.
Stek pokroić na cienkie paski.
Dodaj do sałatki zieleni w dużej misce wraz z pomidorami, cebula i ziemniaki; wymieszać lekko.