Sałatka z fasoli i pomidorów

Sałatka z fasoli i pomidorów
Sałatka z fasoli i pomidorów może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. 68 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka soku z cytryny, pomidorów cherry, kolendry pack i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Sprawdza się jako dość tania przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 96% to danie jest super. Podobne przepisy to Sałatka Z Pomidorów Maślanych, Sałatka z pomidorów z fasolą i chilli, oraz Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem.

Instrukcje

1
Wrzucić wszystkie składniki do miski z odrobiną soli i pieprzu i dobrze wymieszać. Przykryć i pozostawić w temperaturze pokojowej, aż będzie gotowy do podania. Ta sałatka może być szczęśliwie wykonana dzień wcześniej i schłodzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W ciągu dnia doprowadzić sałatkę do temperatury pokojowej i dobrze wymieszać przed podaniem.

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia48
Magazyn