Sałatka Wołowa Niçoise
Sałatka wołowa Niçoise może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,57 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 10g białka, oraz 19g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka fioletowej cebuli, peppercorn Ranch dressing, Gourmet zieleni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Sałatka Nicoise, Sałatka Nicoise, oraz Sałatka Nicoise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie w rondlu 5 minut lub aż chrupiące-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i odstawić.
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie, aby przykryć w rondlu 15 minut lub do miękkości; odcedzić i lekko ostudzić.
Ziemniaki pokroić w ćwiartki.
Pokroić stek po przekątnej na cienkie paski.
Kopiec stek paski w środku sałaty wyłożonej-półmisek. Ułóż zieloną fasolkę, ziemniaki, cebulę, pomidory i oliwki wokół stek.
Podawać z sosem pieprzowym Ranch.