Sałatka Trójstopniowa
Trzyetapowa sałatka może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 212 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jeśli masz czosnek w proszku, cukier, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ukadiche Modak-Modakam - Vella Kozhukattai-Vinayaka Chavithi s (krok po kroku ), Pizza pełnoziarnista rozłóż rolki {z prostym samouczkiem krok po kroku}, oraz Jak zrobić rolki w kształcie półksiężyca {Zdjęcia i instrukcje krok po kroku} podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu, gotować i mieszać migdały i cukier, aż migdały są powlekane i lekko rumiane, około 4 minut.
Migdały rozprowadzić na wytrzymałej folii do ostygnięcia; delikatnie rozłożyć na kawałki.
W dużej salaterce połączyć Rzym, pomarańcze, seler i cebulę. Wierzch z migdałami. W słoiku z ciasną pokrywką połączyć składniki opatrunku; dobrze wstrząsnąć.
Wlać sałatkę i delikatnie wrzucić.