Sałatka Toskańska
Sałatka toskańska może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 244 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 100 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka soku z cytryny, parmezanu, fasoli cannellini i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 92%. Ten wynik jest ogromny. Spróbuj Sałatka Ze Steków Toskańskich, Sałatka Z Chleba Toskańskiego, oraz Sałatka Toskańska Panzanella dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Zagotuj średni garnek osolonej wody na dużym ogniu.
Dodaj zieloną fasolkę i wymieszaj. Gotuj przez około 2 minuty lub do momentu, gdy fasola będzie lekko miękka.
Przełóż ugotowaną zieloną fasolkę do miski z lodowatą wodą i ostudź przez 3 minuty.
W dużej misce połącz fasolkę szparagową z sałatą, fasolą cannellini, oliwkami i czerwoną cebulą. Rzuć, aby połączyć.
Skrop sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Posyp solą i pieprzem i wymieszaj, aby pokryć. Posyp ogolonym parmezanem i podawaj.