Sałatka szpinakowa z brzoskwiniami i orzechami pekan
Sałatka szpinakowa z brzoskwiniami i pekanami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 200 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sos sałatkowy z makiem, brzoskwinie, pekany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Szpinakowa Z Brzoskwiniami I Orzechami Pekan, Sałatka z pieczonego kurczaka z brzoskwiniami, kozim serem i orzechami pekan, oraz Sałatka szpinakowa z grillowanymi brzoskwiniami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Ułóż orzechy pekan na pojedynczej warstwie na blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku przez 7-10 minut, aż po prostu zaczną ciemnieć.
Wyjąć z piekarnika i odstawić.
Obrać brzoskwinie (w razie potrzeby) i pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Połączyć brzoskwinie, szpinak i pekan w dużej misce. Wrzucić opatrunek, aż równomiernie pokryte, dodając trochę dodatkowego opatrunku, jeśli to konieczne.