Sałatka Satsuma

Sałatka Satsuma
Sałatka Satsuma wymaga około 5 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Ta przystawka ma 200 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, soli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z rukoli, satsumy i kopru włoskiego, Azjatycka Sałatka z kurczakiem i Satsuma (opcja GF!), oraz Lepki łosoś z sałatką satsuma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem pierwsze 5 składników, aż dobrze się wymieszają.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wrzucić razem mieszane warzywa sałatkowe, cebula, i segmentów satsuma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Mżawka z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
4
* 1 duży pępek pomarańczowy może być zastąpiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pępek PomarańczowyPępek Pomarańczowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Magazyn