Sałatka Rzymska Z Serem Pleśniowym

Sałatka Rzymska Z Serem Pleśniowym
Sałatka Rzymska z serem pleśniowym może być tylko bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,59 USD za porcję. Ten hor d ' oeuvre ma 235 kalorii, 6G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Przynosi ci smak domu. Mieszanka rozdartej rzymskiej, sera, ząbka czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowana Sałatka Rzymska z serem pleśniowym, Sałatka rzymska z winegretem z sera pleśniowego, oraz Sałatka z grilla z serem Rzymskim i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Połącz orzeszki pinii i masło; rozłóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Piec w temperaturze 350° przez 4-6 minut na złoty kolor, mieszając raz. Ostudzić na ruszcie. W dużej misce połącz ser rzymski i pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
RomaineRomaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj jabłka i orzeszki pinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
W robocie kuchennym lub blenderze połącz sok z cytryny, brązowy cukier, czosnek, sól i pieprz; przykryj i przetwarzaj na gładką masę. Podczas przetwarzania stopniowo dodawaj olej stałym strumieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Skrop sałatkę i wrzuć do płaszcza.
6
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które można spróbować, jest Faire La Fete Cremant de Limoux. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Faire La Fete Cremant de Limoux
Faire La Fete Cremant de Limoux
Jasnozłoty kolor z żywymi aromatami i smakami pieczonego jabłka, białej wiśni i bezy cytrynowej. Od wykwintnego kawioru i ostryg po popcorn, Faire la Fête to wszechstronne wino, które dobrze komponuje się z szeroką gamą potraw i kuchni. Spróbuj z azjatycką sałatką gruszkową, pikantnymi bułeczkami z tuńczyka lub kotletami wieprzowymi i musem jabłkowym.Mieszanka: 70% Chardonnay, 20% Chenin Blanc, 10% Pinot Noir
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn