Sałatka rolnicza z dojrzałą goudą i pieczoną Portabellą
Farmers Market Salad with Aged Goudan and palone Portabellas may be just the side dish you are looking for. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,42 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Mieszanka grzybów portabella, ocet z czerwonego wina, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka Rolnicza, Farmers Market Salad, oraz Rolnicza Sałatka Z Komosy Ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° z półką w środku.
W misce wrzucić grzyby z 3 łyżkami oleju i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Pieczemy w 1 warstwie w 4-stronnej blasze, obracając raz, aż złocisto-brązowy i miękki, około 15 minut. Fajne grzyby.
Wymieszać ocet, musztardę, 1/4 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki pieprzu i pozostałe 5 łyżek oleju w misce do połączenia. Wrzucić grzyby, zieleninę i ser z wystarczającą ilością dressing do Płaszcz.
Grzyby można prażyć 4 godziny wcześniej i przechowywać w temperaturze pokojowej.
W porcji: kalorie 175, tłuszcz całkowity 17g, tłuszcz nasycony 4g, Cholesterol 12mg, sód 262mg, węglowodany 3G, błonnik 1g, białko 4G
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "