Pszenica Jagodowa Sałatka z dyni i papryki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 334 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, papryka, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z pszennych jagód z pieczoną papryką, Sałatka z jagód pszennych z kabaczkiem, jarmużem, porzeczkami i orzechami włoskimi, oraz Jesienna sałatka pszenna z kaszą bulgurową z pieczonym dyni, orzechami włoskimi i kozim serem dla podobnych receptur.
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
7
Skropić olejem i posypać solą i pieprzem. Zawiń czosnek w folię i dodaj do tacy arkuszy. Upiec warzywa, aż papryka są lekko zwęglone i squash jest delikatny i równomiernie rumiane, o 30 protokół, rzucając w połowie nawet gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Pomarańcza, Skórka
Nóż Do Obierania
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Wyjąć warzywa z piekarnika i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Cebulę i paprykę drobno pokroić w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
W dużej misce, połączyć ciepłe jagody pszenicy, pieczone warzywa i vinaigrette. Pozostaw sałatkę na co najmniej 30 minut, aby jagody pszenne wchłonęły dressing. Tuż przed podaniem dodajemy porzeczki i bazylię oraz doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Jagody Pszenne
Vinaigrette
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego