Sałatka pomidorowo-buraczana
Sałatka pomidorowo-buraczana to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.06 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz szalotkę, estragon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Pomidorowo-Buraczana, Sałatka z pieczonych buraków i pomidorów, oraz Sałatka z pomidorów, buraków i Burraty z olejem bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój korzenie i łodygi z buraków. Buraki przebić widelcem i owinąć folią.
Piec w 400 przez 1 godzinę lub do miękkości. Ostudzić; buraki obrać i pokroić w plasterki o grubości 1/4 cala.
W małej miseczce wymieszać szczypiorek i 6 kolejnych składników (przez musztardę), mieszając trzepaczką.
Połączyć pomidorki cherry i około 5 łyżeczek mieszanki musztardy; wrzucić do herbu. Pokrojone buraki i pokrojone pomidory podziel równomiernie na 6 talerzy.
Skropić każdą porcję z pozostałą mieszanką musztardy około 3 łyżeczek. Każdą porcję równomiernie polać pomidorami koktajlowymi.