Sałatka Pietruszkowo-Farro
Sałatka z pietruszki-Farro może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz wstępnie gotowane farro, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Sałatka Pietruszkowo-Farro, Sałatka Farro z pietruszkowym pesto, oraz Słodka kukurydza, Goudan i Farro Risotto Plus 15 Farro s, które pokochasz na zawsze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogrzać farro zgodnie ze wskazówkami.
Ocet i kolejne 5 składników (przez czosnek) połączyć w średniej misce; wymieszać trzepaczką.
Dodać ugotowane farro i pietruszkę do mieszaniny octu; wrzucić do herbu.
Odmiana 1: pomidor i ogórek Przygotuj przepis podstawowy przez krok 2, zastępując 1 1/2 łyżki świeżego soku z cytryny octem sherry.
Dodaj gotowane farro, 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę świeżego pomidora, 1/2 szklanki pokrojonego w kostkę ogórka, 1/4 szklanki posiekanej świeżej pietruszki liści, 1/4 szklanki posiekanej świeżej mięty i 1/4 szklanki posiekanej zielonej cebuli do mieszanki soku z cytryny; wrzucić do herbu.
Porcje 4 (porcja: 3/4 szklanki) kalorie 97; tłuszcz 4g (sat 5g); sód 330mg
Wariacja 2: bazylia i kukurydza przygotować przepis podstawowy przez krok
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1 filiżanka świeżych ziaren kukurydzy (o 2 uszy) do patelni; smażyć 3 protokół.
Dodać gotowane farro, kukurydza, i 1/2 szklanki posiekanej świeżej bazylii do vinaigrette; wrzucić do herbu.
Służy 4 (wielkość porcji: około 3/4 szklanki) kalorie 157; tłuszcz 9G (sat 1G); sód 332MG
Odmiana 3: cebula, Feta i papryka Przygotuj przepis podstawowy przez krok 2, pomijając sól.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli i 1/2 szklanki pokrojonej w kostkę papryki pomarańczowej na patelnię; smażyć 2 protokół.
Dodaj gotowane farro, cebula, i papryka do vinaigrette; wrzucić do herbu. Złożyć w 1/4 szklanki pokruszonego sera feta.
Porcje 4 (porcja: 3/4 szklanki) kalorie 156; tłuszcz 4g (sat 4g); sód 136MG