Sałatka Orzo z marynowanymi grzybami i Edamame to bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 9g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liścia laurowego, oliwy z oliwek, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Azjatycka Sałatka szpinakowa z marynowanymi grzybami, Sałatka orkiszowa pełnoziarnista z porami i marynowanymi grzybami, oraz Marynowane pieczarki, karczochy i sałatka z kalafiora dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 10 składników w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 10 minut. Wymieszać grzyby, edamame i paprykę; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieścić mieszaninę grzybów w dużej misce; schłodzić do temperatury pokojowej. Odrzuć liść laurowy.