Sałatka mieszana z
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Mieszana Sałatka z Może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś rzodkiewki, oliwę z oliwek, cebulę i sok, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj do sałatki z Quinoan i czarnej soczewicy z mieszanymi warzywami sałatkowymi, Pomidory, Mieszane Kiełki Fasoli I Mieszane Liście, oraz Sałatka Warzywna Mieszana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj zieleninę i rzodkiewkę. W małej misce, połączyć ocet, cukier, papryka i sok z cebuli.
Ubij na oliwie z oliwek z pierwszego tłoczenia. Doprawić sos solą i pieprzem do smaku. Ubrać i wrzucić sałatkę, a następnie posypać sezamem (Opcjonalnie) i podawać.