Sałatka Makaronowa I

Sałatka Makaronowa I
Sałatka z makaronem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 249 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ogórki, paprykę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 40%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron Pastan i sałatka jajeczna / Zdrowa Sałatka s, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą aż do al dente. Spłukać zimną wodą i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
W dużej misce dodać posiekany ogórek, pomidory, zielona papryka i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
OgórekOgórek
PomidorPomidor
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać mleko i kremowy sos sałatkowy razem w małej misce, aż będzie gładka i do własnych upodobań grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj schłodzony makaron i mieszankę sos sałatkowy do dużej miski posiekanych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
WarzywaWarzywa
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
6
Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
7
Serw.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn