Sałatka z makaronem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 249 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ogórki, paprykę, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 40%. Spróbuj Makaron z serem – domowe makaron z serem to wygodne jedzenie, które trudno pokonać. Możesz odłożyć wstępnie zapakowany makaron i ser w sklepie, Makaron Pastan i sałatka jajeczna / Zdrowa Sałatka s, oraz Makaron Gruyère i Emmentaler z szynką i zakwasem w kostkach z " Melt: Sztuka makaronu i sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą aż do al dente. Spłukać zimną wodą i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
W dużej misce dodać posiekany ogórek, pomidory, zielona papryka i cebula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pieprz
Ogórek
Pomidor
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać mleko i kremowy sos sałatkowy razem w małej misce, aż będzie gładka i do własnych upodobań grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodaj schłodzony makaron i mieszankę sos sałatkowy do dużej miski posiekanych warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sałatkowy
Warzywa
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona