Sałatka z kraba i awokado z winegretem imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $6.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 25g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę z cytryny, szalotki tym Topy, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka makaronowa z awokado i kraba z grejpfrutowym estragonem Vinaigrette, Sałatka z makaronem z krewetek i awokado z kremowym imbirem Vinaigrette, oraz Sałatka z krewetek, Mango i awokado ze słodkim Chili-imbirowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W blenderze połączyć imbir, skórkę z cytryny, sok z cytryny, ocet, szalotki, sos sojowy i 1/4 łyżeczki soli. Puls do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne Nonpareile
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać olej i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
W dużej szklanej lub ze stali nierdzewnej misce połącz rukolę, rzymską, awokado i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Wrzucić sałatkę z wszystkich, ale 3 łyżki winegret i Kopiec sałatkę na talerzach.
Wrzucić mięso krabowe z pozostałym vinaigrette. Łyżka ubranego mięsa krabowego nad sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Vinaigrette
Crabmeat
5
Wino zalecenie: awokado są tak bogate, że może być trudno znaleźć wino do meczu. Zamiast tego wybierz kontrast, używając ostrego włoskiego białego wina, takiego jak Soave lub Orvieto. Jego świeże, ale neutralne smaki będą stać z tyłu i niech sałatka świeci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soave
1/2 Funta Piersi Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Uwagi: poczekaj, aż będziesz gotowy, aby wrzucić sałatkę przed kostką awokado. Kwasowość w vinaigrette będzie trzymać je z kolei brązowy.
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.