Sałatka krabowo-awokado z winegretem imbirowym

Sałatka krabowo-awokado z winegretem imbirowym
Sałatka z kraba i awokado z winegretem imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $6.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 25g białka, oraz 34g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę z cytryny, szalotki tym Topy, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka makaronowa z awokado i kraba z grejpfrutowym estragonem Vinaigrette, Sałatka z makaronem z krewetek i awokado z kremowym imbirem Vinaigrette, oraz Sałatka z krewetek, Mango i awokado ze słodkim Chili-imbirowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W blenderze połączyć imbir, skórkę z cytryny, sok z cytryny, ocet, szalotki, sos sojowy i 1/4 łyżeczki soli. Puls do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać olej i puree, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
W dużej szklanej lub ze stali nierdzewnej misce połącz rukolę, rzymską, awokado i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Wrzucić sałatkę z wszystkich, ale 3 łyżki winegret i Kopiec sałatkę na talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
RomaineRomaine
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wrzucić mięso krabowe z pozostałym vinaigrette. Łyżka ubranego mięsa krabowego nad sałatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
CrabmeatCrabmeat
5
Wino zalecenie: awokado są tak bogate, że może być trudno znaleźć wino do meczu. Zamiast tego wybierz kontrast, używając ostrego włoskiego białego wina, takiego jak Soave lub Orvieto. Jego świeże, ale neutralne smaki będą stać z tyłu i niech sałatka świeci.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoaveSoave
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Uwagi: poczekaj, aż będziesz gotowy, aby wrzucić sałatkę przed kostką awokado. Kwasowość w vinaigrette będzie trzymać je z kolei brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn