Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku
Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem Boczkowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 233 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Bekon, sałata lodowa, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku, Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, oraz Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż kliny sałaty na talerzach i pokryj każdy klin kawałkami pomidora i zielonej cebuli.
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na papierowych ręcznikach; posiekać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Przełożyć boczek do miski.
Rozpuścić brązowy cukier z Czerwonym octem winnym, sól, i czarny pieprz w gorącej patelni na średnim ogniu, ubijając, aż brązowy cukier się rozpuści. Boczek wymieszać w sosie; dostosować przyprawy.
Wlać gorący sos boczkowy na kliny sałaty.