Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku

Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku
Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem Boczkowym to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 233 kalorie, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 13 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Bekon, sałata lodowa, pomidor i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co jest raczej złe. Spróbuj Sałatka klinowa lodowa z ciepłym sosem z boczku, Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego, oraz Kolacja dziś wieczorem: Klin lodowy z ciepłym boczkiem i sosem z sera pleśniowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ułóż kliny sałaty na talerzach i pokryj każdy klin kawałkami pomidora i zielonej cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2
Umieść boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Odcedzić plastry boczku na papierowych ręcznikach; posiekać, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Przełożyć boczek do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozpuścić brązowy cukier z Czerwonym octem winnym, sól, i czarny pieprz w gorącej patelni na średnim ogniu, ubijając, aż brązowy cukier się rozpuści. Boczek wymieszać w sosie; dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wlać gorący sos boczkowy na kliny sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn