Sałatka jicama i Pomelo z pikantnym sosem tajskim (wegańska)
Jicaman i sałatka z Pomelo z pikantnym sosem tajskim (wegańskie) może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. 232 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka smażonej szalotki, sos sojowy, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tajska Sałatka z Pomelo i krewetkami (Miang Som O), Jicama, rzodkiewka i granat Slaw w / Pink Pomelo Ginger Vinaigrette, oraz Tajska Sałatka z kurczakiem z pikantnym sosem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz sok z limonki, cukier, czosnek, sos sojowy, świeże chili (jeśli używasz), 1 łyżeczka suszonego chili i całe suszone chili (jeśli używasz) w dużej misce i ubijaj, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Dodaj pomelo, jicama, kapusta, kiełki, orzeszki ziemne, i kolendra. Wrzucić do połączenia, a następnie doprawić więcej chili, soku z limonki i cukru w razie potrzeby.
Przełożyć na półmisek, posypać szalotką i podawać.