Sałatka Brokułowo-Ryżowa
Sałatka Brokułowo-ryżowa może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 297 kalorii, 12g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.23 za porcję. Mieszanka kawałków brokułów, masło i ziołowy smak ryż i sos mix, szczypiorek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka ryżowa z brokułami i ciecierzycą, Łatwa Balsamiczna Sałatka Z Ciecierzycy, Brązowego Ryżu I Brokułów, oraz Wołowina i brokuły Cauli-ryż [aka Not Chinese Not Fried Not Rice] dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać ryż i sos wymieszać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Chłodne 15 minut.
Tymczasem gotować brokuły zgodnie z zaleceniami na polu.
Odcedzić; schłodzić 15 minut.
W dużej misce wymieszaj ugotowany ryż, ugotowane brokuły i pozostałe składniki.
Podawać natychmiast, lub przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania.