Sałatka Bistro ze szpinakiem i bekonem
Sałatka Bistro ze szpinakiem i bekonem dla niemowląt wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 508 kalorii, 10g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby, chleb, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Baby szpinak Bistro sałatka, Sałatka Z Rzepy I Szpinaku Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka szpinakowa dla dzieci z ciepłym winegretem cytrusowo-bekonowym.
Instrukcje
Składniki dressingu wymieszać z 1 łyżką wody i doprawić solą i pieprzem. Gotować fasolę przez 3 minuty, aż się ugotuje, odcedzić w zimnej wodzie, a następnie ponownie odcedzić.
Rozgrzać olej na dużej patelni, a następnie skwierczeć boczek przez 4 min, aż będzie chrupiący. Użyj łyżki szczelinowej, aby zgarnąć boczek do dużej miski sałatkowej. Użyj tłuszczu na patelni, aby usmażyć kostki chleba, aż będą chrupiące, a następnie przełóż je z boczkiem. Na patelnię wlewamy więcej oleju, bardzo krótko smażymy grzyby, aby pozbyć się ich surowości, a następnie wyłączamy ogień. Gdy grzyby ostygną lekko, wrzucić je do salaterki wraz z fasolą i awokado. Chwilę przed podaniem dodaj szpinak i dressing, a następnie wrzuć bardzo dobrze, aby wszystko było pokryte.