Sałatka Awokado-Jabłkowa Z Winegretem Klonowo-Orzechowym
Sałatka awokado-jabłkowa z winegretem Klonowo-orzechowym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 302 kalorie, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz orzeszki pekan, awokado, ser Monterey jack i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z truskawek i awokado z miodem makiem klonowym Vinaigrette, Sałatka jabłkowo-orzechowa z winegretem żurawinowym, oraz Sałatka jabłkowa z winegretem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zieleninę umieścić w dużej misce. Wierzch z jabłkami i nast. 4 składniki, w razie potrzeby układając je w grona.
Posypać 1/3 szklanki orzechów pekan.
Skropić winegretem Klonowo-orzechowym tuż przed podaniem.
Posypać pozostałą 1/3 szklanki orzechów pekan.