Sauerbraten z warzywami Julienne

Sauerbraten z warzywami Julienne
Sauerbraten z warzywami Julienne może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, wołowina dno okrągłe pieczeń, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Sauerbraten z warzywami Julienne, Bazylia łosoś i warzywa Julienne, oraz Gotowane ostrygi w szampanie z dodatkiem warzyw, szpinaku liściastego i szynki Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę zetrzeć z nadmiaru tłuszczu, posolić i odstawić. Zrób marynatę łącząc czerwone wino, ocet, wodę, cebulę, ziarna pieprzu, jagody jałowca, liście laurowe i goździki w dużym garnku i zagotuj na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Niech ta marynata ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Umieść wołowinę w ostudzonej marynacie, przykryj i przechowuj w lodówce, na noc, jeśli to możliwe, ale przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Mięso wyjąć z marynaty i odstawić na półmisku. Odcedzić marynatę do garnka, doprowadzić do wrzenia i odtłuścić, a następnie zmniejszyć do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj wołowinę i podsmaż ją ze wszystkich stron, a następnie usuń na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Połącz marchew, cebulę i seler na tej samej patelni, aby zrobić mirepoix.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Saute przez 2 do 3 protokół, deglaze patelni z niewielką ilością rozgrzanej marynaty, następnie dodać pastę pomidorową i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj trochę więcej rozgrzanej marynaty do patelni saute do De-glazury, i zmniejszyć ciepło do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodawać mąkę stopniowo, aż do powstania pasty. Następnie powoli dodaj do mieszanki całą rozgrzaną marynatę, podobną do roux. Jeśli sos jest zbyt gęsty, co czasami może się zdarzyć ze względu na gęstość mąki, stopniowo dodawaj bulion z kurczaka lub warzyw, aż do uzyskania konsystencji, w której pokrywa tył łyżki. Powrót mięso na patelnię, przykryć i gotować na wolnym ogniu do przetargu widłowego, o 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Usuń mięso i pozostaw 5 do 10 minut przed krojeniem. Przecedzić SOS, ułożyć plastry mięsa na talerzu, SOS łyżką dookoła i udekorować gotowanymi na parze warzywami i odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12
Podawać z gotowanym makaronem jajecznym jako akompaniament.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny GotowanyMakaron Jajeczny Gotowany

Składniki

2słonina wieprzowasłonina wieprzowa2kilogramybeef bottom round roastbeef bottom round roast8cały czarny pieprzcały czarny pieprz1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew pokrojona w kostkę (ok. 2 lub 3 marchewki)marchew pokrojona w kostkę (ok. 2 lub 3 marchewki)6marchew obrana, obrana (cienkie paski) i gotowana na parze, do dekoracjimarchew obrana, obrana (cienkie paski) i gotowana na parze, do dekoracji1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkę (ok. 2 łodygi)seler pokrojony w kostkę (ok. 2 łodygi)3zdanieseler naciowy, pokrojony w 1/2 długości i julienned i gotowane na parze, do dekoracjiseler naciowy, pokrojony w 1/2 długości i julienned i gotowane na parze, do dekoracji9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(w przybliżeniu) bulion warzywny lub kurczak mieć pod ręką, aby dostosować SOS(w przybliżeniu) bulion warzywny lub kurczak mieć pod ręką, aby dostosować SOS6trochę posiekanej cukiniiGotowany makaron jajeczny, jako dodatekGotowany makaron jajeczny, jako dodatek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna10jagody jałowcajagody jałowca1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkę (ok. 1 duża cebula)cebula pokrojona w kostkę (ok. 1 duża cebula)2cebula w plasterkachcebula w plasterkach2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1Średnia żółta cebula, posiekana1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn