Sauerbraten z warzywami Julienne

Sauerbraten z warzywami Julienne
Sauerbraten z warzywami Julienne może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 1086 kalorii, 95g białka, oraz 45 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, wołowina dno okrągłe pieczeń, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jagody jałowca można śledzić to danie główne z Tarty z ginem i tonikiem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Spróbuj Sauerbraten z warzywami Julienne, Bazylia łosoś i warzywa Julienne, oraz Gotowane ostrygi w szampanie z dodatkiem warzyw, szpinaku liściastego i szynki Prosciutto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wołowinę zetrzeć z nadmiaru tłuszczu, posolić i odstawić. Zrób marynatę łącząc czerwone wino, ocet, wodę, cebulę, ziarna pieprzu, jagody jałowca, liście laurowe i goździki w dużym garnku i zagotuj na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Niech ta marynata ostygnie do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
3
Umieść wołowinę w ostudzonej marynacie, przykryj i przechowuj w lodówce, na noc, jeśli to możliwe, ale przez co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4
Mięso wyjąć z marynaty i odstawić na półmisku. Odcedzić marynatę do garnka, doprowadzić do wrzenia i odtłuścić, a następnie zmniejszyć do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Rozgrzać olej w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj wołowinę i podsmaż ją ze wszystkich stron, a następnie usuń na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Połącz marchew, cebulę i seler na tej samej patelni, aby zrobić mirepoix.
Składniki, których będziesz potrzebować
(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)(w Przybliżeniu Do Zrobienia Zasmażki)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Saute przez 2 do 3 protokół, deglaze patelni z niewielką ilością rozgrzanej marynaty, następnie dodać pastę pomidorową i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj trochę więcej rozgrzanej marynaty do patelni saute do De-glazury, i zmniejszyć ciepło do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodawać mąkę stopniowo, aż do powstania pasty. Następnie powoli dodaj do mieszanki całą rozgrzaną marynatę, podobną do roux. Jeśli sos jest zbyt gęsty, co czasami może się zdarzyć ze względu na gęstość mąki, stopniowo dodawaj bulion z kurczaka lub warzyw, aż do uzyskania konsystencji, w której pokrywa tył łyżki. Powrót mięso na patelnię, przykryć i gotować na wolnym ogniu do przetargu widłowego, o 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Usuń mięso i pozostaw 5 do 10 minut przed krojeniem. Przecedzić SOS, ułożyć plastry mięsa na talerzu, SOS łyżką dookoła i udekorować gotowanymi na parze warzywami i odrobiną kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Podawać z gotowanym makaronem jajecznym jako akompaniament.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Jajeczny GotowanyMakaron Jajeczny Gotowany

Składniki

2z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)z odrobiną mięsa (grzbiety, szyje, skrzydła itp.)2kilogramybeef bottom round roastbeef bottom round roast8cały czarny pieprzcały czarny pieprz1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew pokrojona w kostkę (ok. 2 lub 3 marchewki)marchew pokrojona w kostkę (ok. 2 lub 3 marchewki)6marchew obrana, obrana (cienkie paski) i gotowana na parze, do dekoracjimarchew obrana, obrana (cienkie paski) i gotowana na parze, do dekoracji1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkę (ok. 2 łodygi)seler pokrojony w kostkę (ok. 2 łodygi)3zdanieseler naciowy, pokrojony w 1/2 długości i julienned i gotowane na parze, do dekoracjiseler naciowy, pokrojony w 1/2 długości i julienned i gotowane na parze, do dekoracji9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(w przybliżeniu) bulion warzywny lub kurczak mieć pod ręką, aby dostosować SOS(w przybliżeniu) bulion warzywny lub kurczak mieć pod ręką, aby dostosować SOS6krewetki i żyłkiGotowany makaron jajeczny, jako dodatekGotowany makaron jajeczny, jako dodatek2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna10jagody jałowcajagody jałowca1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula pokrojona w kostkę (ok. 1 duża cebula)cebula pokrojona w kostkę (ok. 1 duża cebula)2cebula w plasterkachcebula w plasterkach2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1Średnia żółta cebula, posiekana1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia50
Magazyn