Niezawodna pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 732 kalorie, 98g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli, pieprzu, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niezawodny Indyk Solony, Niezawodny Pieczony Indyk, oraz Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usuń nogi i skrzydła z indyka, lub niech rzeźnik to zrobi. Rezerwa na zapasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
3
Włożyć pierś z indyka do dużego garnka lub podwojoną czystą plastikową torebkę. Gdy mieszanina solanki jest całkowicie schłodzona, zalać indyka i umieścić w lodówce na 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Spłukać w czystej zimnej wodzie przez 5 minut, dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W małej misce połącz suszone przyprawy i skórkę z cytryny. Natrzeć indyka olejem rzepakowym, lekko posypać natrzeć indyka, wszelkie dodatkowe pocierać można umieścić w jamie. Przykryć luźno, przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Srebrne Nonpareile
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Na dużej, głębokiej patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak, umieść pierś indyka w dół i piecz przez 35 minut. Ostrożnie obróć indyka i zmniejszyć ogień do 375 stopni F. kontynuuj pieczenie indyka przez 1 godzinę 45 minut lub aż temperatura w najgłębszej części piersi odczyta 170 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Upewnij się, że sprawdzasz ptaka co 15 minut po upływie pierwszej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Wyjąć z piekarnika, luźno namiot z folią, pozostawić na patelni na 10 minut. Wyrzeźbić i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego