Niezawodna Pierś Z Indyka

Niezawodna Pierś Z Indyka
Niezawodna pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 732 kalorie, 98g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka soli, pieprzu, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niezawodny Indyk Solony, Niezawodny Pieczony Indyk, oraz Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Usuń nogi i skrzydła z indyka, lub niech rzeźnik to zrobi. Rezerwa na zapasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
3
Włożyć pierś z indyka do dużego garnka lub podwojoną czystą plastikową torebkę. Gdy mieszanina solanki jest całkowicie schłodzona, zalać indyka i umieścić w lodówce na 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Spłukać w czystej zimnej wodzie przez 5 minut, dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
W małej misce połącz suszone przyprawy i skórkę z cytryny. Natrzeć indyka olejem rzepakowym, lekko posypać natrzeć indyka, wszelkie dodatkowe pocierać można umieścić w jamie. Przykryć luźno, przechowywać w lodówce przez 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wyjmij z lodówki i pozostaw na blacie przez 15 minut
7
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F, podczas gdy Indyk odpoczywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Na dużej, głębokiej patelni do pieczenia, wyposażonej w stojak, umieść pierś indyka w dół i piecz przez 35 minut. Ostrożnie obróć indyka i zmniejszyć ogień do 375 stopni F. kontynuuj pieczenie indyka przez 1 godzinę 45 minut lub aż temperatura w najgłębszej części piersi odczyta 170 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu. Upewnij się, że sprawdzasz ptaka co 15 minut po upływie pierwszej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Wyjąć z piekarnika, luźno namiot z folią, pozostawić na patelni na 10 minut. Wyrzeźbić i podawać natychmiast.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
W dużym garnku, połączyć 3 ćwiartki wody, 1 szklanka soli koszernej, brązowy cukier, melasa, liście szałwii i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Podgrzewaj, aż sól się rozpuści, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
12
Dodaj 3 ćwiartki chłodnej wody i 8 szklanek lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia31
Magazyn