Sauerbraten
Sauerbraten może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 54g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,13 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawiąż przyprawę do marynowania w torbie z gazą.
Połączyć spice torba, cebula, i następne 7 składników w płytkim naczyniu lub dużych ciężkich zip-top plastikowej torbie; dodać pieczeń. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń pieczeń z marynaty, zastrzegając marynaty.
Brązowy pieczony na gorącym oleju w holenderskim piekarniku.
Usuń pieczeń, zastrzegając kapiele na patelni.
Mąkę i cukier ubić w zastrzeżone kapiele i gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 2 minuty lub aż zbrązowieje. Stopniowo wymieszać w zarezerwowanej marynacie. Powrót pieczeń na patelnię; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 1/2 godziny.
Wyrzucić torebkę z przyprawami i liście laurowe.
Usuń pieczeń, zastrzegając kapie na patelni; pokroić i ogrzać.
Wymieszać gingersnaps do zastrzeżonych kapieli w holenderskim piekarniku; dusić, stale mieszając, 2 minuty.
Wlać mieszaninę przez durszlak do miski. Nacisnąć warzywa przez durszlak z tyłu łyżki.
SOS podawać z pieczeniem.