Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 54g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 3,13 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sauerbraten, Sauerbraten, oraz Sauerbraten dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zawiąż przyprawę do marynowania w torbie z gazą.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
2
Połączyć spice torba, cebula, i następne 7 składników w płytkim naczyniu lub dużych ciężkich zip-top plastikowej torbie; dodać pieczeń. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Usuń pieczeń z marynaty, zastrzegając marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
4
Brązowy pieczony na gorącym oleju w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Usuń pieczeń, zastrzegając kapiele na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Mąkę i cukier ubić w zastrzeżone kapiele i gotować na średnim ogniu, stale ubijając, 2 minuty lub aż zbrązowieje. Stopniowo wymieszać w zarezerwowanej marynacie. Powrót pieczeń na patelnię; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 2 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
7
Wyrzucić torebkę z przyprawami i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
8
Usuń pieczeń, zastrzegając kapie na patelni; pokroić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wymieszać gingersnaps do zastrzeżonych kapieli w holenderskim piekarniku; dusić, stale mieszając, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
10
Wlać mieszaninę przez durszlak do miski. Nacisnąć warzywa przez durszlak z tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
11
SOS podawać z pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn