Satsuma Lime Gingersnap Pie

Satsuma Lime Gingersnap Pie
Satsuma Lime Gingersnap Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 580 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 110 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka żółtek, skondensowanego mleka, zmielonych okruchów ciasteczek gingersnap i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Key Lime Pie With a Gingersnap Crust, Key Lime Pie With Pecan Gingersnap Crust, oraz Macadamia Key Lime Pie.

Instrukcje

1
Połącz okruchy ciasteczek, brązowy cukier, kardamon i krystalizowany imbir w dużej misce. Składanie gumową szpatułką, powoli dodawać roztopione masło i kontynuować składanie aż do równomiernego zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych1 Opakowanie (15-1/2 Uncji) Ciasteczek Oreo, Pokruszonych
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Naciśnij mieszaninę na dnie naczynia ciasto, pokrywając dno i boki. (Noszenie plastikowych rękawiczek podczas robienia tego zapewni, że mieszanina nie przykleja się do rąk). Przechowywać w lodówce skorupę przez jedną godzinę. Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku TruskawkowymOpakowanie Bezcukrowe Jell-O O Smaku Truskawkowym
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
3
Piec pustą skórkę, aż złoty kolor, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
1
Skondensowane mleko i żółtka ubić w dużej misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Ubijamy skórkę satsuma, sok satsuma, skórkę z limonki i sok z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Wlać mieszaninę do zapiekanej skórki z ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Piec, aż wykałaczka włożona w środku wyjdzie czysta, 40 do 45 minut. Pozostawić do ostygnięcia i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn